Група вже виступила / instagram.com/go_a_band

У Роттердамі відбувся перший півфінал пісенного конкурсу "Євробачення". Всі учасники показали досить сильні номери. Хтось вирішив "брати" вокальними даними, а хтось зробив ставку на запальні танці. В цілому шоу вийшло досить яскравим і незабутнім.

УНІАН зібрав найяскравіші виступи учасників першого півфіналу.

Монтень - Technicolour

24-річна співачка вразила не тільки своїми вокальними даними, але і яскравим номером зі спецефектами. Відзначимо, що дівчина не змогла потрапити в Роттердам на конкурс, але це не завадило їй запалити.

Відео дня

Ана Сокліч - Amen

Чуттєва пісня у виконанні Ани Сокліч змусила глядачів затамувати подих. Весь номер від неї неможливо було відірвати погляд.

Елена Цагріну - El Diablo

Співачка приїхала на Євробачення, щоб здійснити свою дитячу мрію. І не дарма, адже глядачі прийняли її із захопленням. Елена виступила в блискучій міні-сукні в оточенні дівчат-танцівниць, а на тлі горів вогонь. Ось, що значить яскравість!

Саміра Ефенді - Mata Hari

Ефенді з Азербайджану показала воістину яскравий номер. Вона не тільки вразила сильним голосом, але ще і запальним танцем. 

Go_A - SHUM

Український гурт представив пісню рідною мовою. Попри те, що солістці Катерині Павленко напередодні першого півфіналу стало погано, вона все ж змогла зібратися і виступити на головному пісенному конкурсі. Україна прямо-таки "розірвала" зал своїм номером.

Туссе - Voices

Представник Швеції виступив на конкурсі, щоб здійснити свою мрію. Він сподівається стати першим темношкірим артистом, який переможе на Євробаченні.

Вас також можуть зацікавити новини: