Монатік анонсував власний мюзикл / скріншот з кліпу

Відомий український співак Дмитро Монатік вперше за довгий час презентував нову пісню "А що?" та кліп до неї. Режисеркою танцювального відео стала номінантка на "Ґреммі" українка Таня Муіньо.

Режисерка часто співпрацює з Монатіком. Кліп "А що?" – це вже їхня 20 спільна робота. Зйомки відео відбувалися у Києві, але атмосфера кліпу переносить глядачів до американського Бродвею.

У кадрі артист постає перед судом. Спочатку його хвалять, а потім засуджують та погрожують розлучити з коханою. Попри усі загрози, він залишається стійким, продовжує вірити і опирається на власну рішучість. Він робить усе, аби врешті подолати проблеми і возз'єднатися з головною героїнею. У пісні Монатік також згадує про Одесу та Чорне море.

У своєму Instagram співак заявив, що новий кліп – це частина екранізації його майбутнього мюзиклу.

"Будь ласка, віднесіться до цієї роботи, як до екранізації одного з номерів майбутнього мюзиклу", — написав співак.

Реакція шанувальників

У коментарях під відео фани виконавця висловили свій захват від кліпу. Вони пишуть, що робота нагадує голлівудський фільм, в якому вдало поєднані стильний візуальний ряд та цікавий сюжет.

  • "Нарешті! Мій найулюбленіший Діма Монатік з його хітовою творчістю повернувся. Нереально круто!"
  • "MONATIK перевершив усі очікування! Дуже приємний та емоційно глибокий трек, що знайде відгук у серцях мільйонів!"
  • "Моя улюблена Одеса, де я приїздив на відпочинок, і почував себе як у дома. Дякую за створення цієї пісні. Це прям про Одесу"
  • "Це пожежа!  А що, хто заборонить нам слухати хіти світового рівня українською?"
  • "Яка велика робота пророблена. Команда, декорації, світло, танцюристи. Діма Монатік, ви талант"

Що відомо про Таню Муіньо

Українська режисерка народилася в Одесі. Її відеороботи набирають мільйони переглядів. Зірка завоювала прихильність американських знаменитостей і стала популярною серед культових виконавців. Вона створювала кліпи для Post Malone та The Weeknd, Cardi B, Кеті Перрі, Rosalia та Дженіфер Лопес. Варто вказати, що саме Муіньо поставила конкурсний номер для alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024".

Нагадаємо, раніше Таня Муіньо зняла кліп для відомої британської співачки.

Вас також можуть зацікавити новини: