Павло Зібров заспівав в центрі міста "Хрещатик" / Скріншот Instagram

Народний артист України Павло Зібров вирішив оригінально привітати киян з днем столиці. Співак випустив нову версію свого хіта "Хрещатик", яку виконав разом з військовим оркестром 8-го навчального Чернігівського центру Державної спеціальної служби транспорту.

З нагоди свята артист також презентував кліп на свою легендарну пісню. Зібров разом з військовим оркестром на центральній вулиці Києва та біля монумента "Батьківщина-Мати" заспівав рядки з композиції. Як поділився Павло, на створення ремейку та відео він витратив тиждень часу. 

Павло Зібров з оркестром / Скріншот Instagram

"Дорогі кияни, я щиро вітаю вас з Днем міста. Нехай місто каштанів завжди буде для вас джерелом натхнення. Ми разом з військовим оркестром 8-го навчального Чернігівського центру Державної спеціальної служби транспорту щиро вітаємо вас з Днем міста. І представляємо нову версію легендарної пісні "Хрещатик", – привітав містян народний артист.

До слова, трек "Хрещатик" був написаний ще у 1994 році. Текст пісні написав поет та народний артист України Юрій Рибчинський, а музику створив сам Зібров. За понад 20 років композиція стала справжнім хітом та символом Києва. Існує чимало версій пісні, зокрема, класична, латино, джаз, діджей версія і зараз нова з військовим оркестром.

Нагадаємо, раніше Павло Зібров вперше за довгий час показав фото з донькою та зятем.

Вас також можуть зацікавити новини: