Біллі Айліш представить свій третій студійний альбом "Hit Me Hard and Soft" / Фото Скріншот Instagram

Відома американська співачка Біллі Айліш, яка випустила зворушливий саундтрек до фільму "Барбі", у травні представить свій новий студійний альбом. Платівка "Hit Me Hard and Soft" стане особливою, тому що співачка працює над створенням екологічно чистого релізу.

На офіційному сайті виконавиці Billie Eilish вказано, що зірка планує мінімізувати вплив альбому на навколишнє середовище. Відтак Айліш вирішила випустити платівку з різними варіантами вінілу. Зазначається, що таких варіантів буде вісім і вони будуть створені з використанням екологічно безпечних технологій.

Як пише видання Dazed, вініл для платівок перероблять і використають його для створення нових дисків.

Відео дня
Скріншот з сайту

"Стандартний чорний варіант виготовлено з переробленого чорного вінілу, а решту, сім кольорових вінілів буде зроблено з ECO-MIX або BioVinyl. Перший створюється з використанням 100% переробленої суміші, виготовленої із залишків будь-якого кольору, які не можуть бути використані іншим чином. Ці шматочки переробляються і повторно використовуються для виробництва наступних дисків, тому кожен диск буде унікальним і не схожим на попередній", - йдеться на сайті артистки.

Також Біллі презентувала новий мерч. Він, як і платівка, буде екологічним. Його виготовляють з органічного або переробленого поліестеру, чи бавовни та нетоксичних барвників.

На додаток, співачка заявила, що не випускатиме окремі сингли до виходу альбому. За її словами, вона хоче, аби фани прослухали всю платівку одразу.

Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше у пісні Злати Огнєвіч помітили плагіат на Біллі Айліш.

Вас також можуть зацікавити новини: