Названо музичні новинки червня, які варто додати в плейлист

Ось і завершується перший місяць літа. Для української музики він виявився дуже насиченим - було чимало цікавих релізів. Розповідаємо про ті, які ви могли пропустити. Їх точно варто додати в плейлист.

OSTY - Резонанс

OSTY всього за 2 місяці свого творчого шляху досяг першого успіху, набравши сотні тисяч прослуховувань на стрімінгових платформах таких як: YouTube Music, Apple Music, Spotify. Завдяки своєму унікальному тембру і заразливим ритмам, цей молодий талант швидко підкорив серця слухачів.

30 червня OSTY представив свій перший мініальбом, до якого увійшов динамічний трек "Резонанс".

Golubenko - Не відпускай

"Не відпускай" - це музична композиція, яка втягує слухача в історію особистих стосунків, де головний герой бореться з прив'язаністю до свого колишнього партнера. У пісні відчувається глибока емоційна залежність, де виконавець визнає, що тільки присутність цієї людини може зцілити його рани, адже він не здатний відірватися від спогадів, пов'язаних з минулими стосунками, попри їх завершення.

"Ця пісня - вираз мого внутрішнього світу, моїх емоцій та досвіду, пов'язаного з залежністю від колишніх стосунків. Я впевнений, що така ситуація знайома моїм слухачам і я сподіваюсь, що цей трек допоможе знайти внутрішню силу та звільнитися від цих емоційних кайданів", - прокоментував Golubenko.

Дантес - Чуєш

Екс-чоловік Наді Дорофєєвої представив композицію, яка миттєво розлетілася в TikTok. У яскравому кліпі Дантес блиснув не тільки своїми вокальними навичками, а ще гумором і артистизмом.

"Чуєш" - це емоція. У мене на обличчі завжди з'являється посмішка при перших звуках (сподіваюся і вам стане веселіше). Відео - як сюрреалістичний сон, де все змішалося, але головне залишилося незмінним - поруч любов, друзі, я вдома і все добре", - розповів про кліп і пісню Дантес.

Go_A - Rusalochki

Катерина Павленко з Go_A представила містичний кліп на пісню про русалок. Підняти цю тему в своїй творчості виконавиця зважилася після фольклорної експедиції, в якій побувала кілька років тому. Композиція - немов спів русалок - її хочеться слухати знову і знову. Кліп не менш зачаровує.

"Бабусі на відео - берегині українського фольклору з ансамблю "Берегиня", які у 2022 році перебували під російською окупацією на півночі України. Попри величезну небезпеку і довгий шлях, ці бабусі були раді приїхати і взяти участь у відеозйомці", - поділилися музиканти.

Нагадаємо, співачка KOLA довела до сліз щирим кліпом.

Вас також можуть зацікавити новини: