Детектор брехні не врятував нещасливий шлюб / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, wikipedia.org

У будь-яких стосунках є періоди піднесення та відчуження, і варто бути обережними у спробах подолати чергову темну смугу. Бо в іншому випадку ви просто зруйнуєте свої стосунки.

Саме так сталося із однією жінкою, що запідозрила свого чоловіка у подружній зраді. Історію своєї невдалої спроби знайти порозуміння з чоловіком вона виклала у листі до популярного в США блогу Dear Prudie, що веде редакція сайту slate.com. За словами жінки, її шлюб тривав вже 16 років, коли в ньому почалися проблеми. 

"Я сильно підозрювала, що він мав роман протягом кількох років, але він завжди це заперечував. У мене немає конкретних доказів, але він робив багато підозрілих речей, як от приховування телефонних рахунків та надсилання текстових повідомлень опівночі", – розповіла вона.

Відео дня

Також жінка заявила, що вони не мали інтимних стосунків протягом п’яти років – але, що важливо, саме через її недовіру до чоловіка. У певний момент підозри стали настільки сильними, що вона змусила його пройти два тести на поліграфі, щоб "врятувати шлюб". Однак обидва іспити чоловік провалив.

Після цього їхні стосунки були остаточно зруйновані. Вони сплять в окремих спальнях, але чоловік не хоче розлучатись. Жінка навіть сказала, що спробує пробачити його, якщо він зізнається у своїй невірності. Але "він заявляє, що тести на детекторі брехні помилкові". 

На додачу до цього жінка розповіла, що кілька років тому її чоловік втратив хорошу роботу і зараз заробляє дуже мало. Тож фактично усі витрати оплачує саме дружина. Вона вважає, що чоловік забере половину їхнього майна у разі розлучення.

У відповідь на це автори блогу зазначили, що за описаних обставин варто негайно звернутися до адвоката з розлучень. Попри можливі матеріальні втрати через розлучення, зрештою це стане виходом зі стосунків, що завдають страждань.

Інші історії про зруйнований шлюб

Як писав УНІАН, жінка втекла з власного весілля після дурнуватого жарту свого нареченого, який порушив обіцянку. За словами дівчини, перед весіллям її наречений був буквально "помішаний" на ідеї вчинити під час весілля подібний жарт, але врешті пара дійшла згоди, що на їхньому святі таким жартам не місце. 

Також ми розповідали, як чоловік жорстко помстився своїй коханій за зраду. Його серце було розбите, а тому він хотів зробити так, щоб вона ніколи не забула про свій вчинок.

Вас також можуть зацікавити новини: