Дівчина кинула нареченого через принизливий удар тортом по обличчю / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Жінка втекла з власного весілля після дурнуватого жарту свого нареченого, який порушив обіцянку та вдарив її тортом по обличчю.

Святкова традиція частувати один одного "смачним" ударом по обличчю - доволі смішна у кіно, але в реальному житті - це не завжди доречно. Наразі на британському форумі Reddit вирішується доля пари, де наречену жорстоко принизив хлопець подібним безглуздим вчинком. Вона розповіла деталі скандалу в особливій рубриці: "Чи поводжуся я, як дупа".

За словами дівчини, перед весіллям її наречений був буквально "помішаний" на ідеї вчинити під час весілля подібний жарт. Він неодноразово показував відповідні "смішні" ролики з інтернету, але врешті пара дійшла згоди, що на їхньому святі таким жартам не місце. 

Відео дня

Ображена наречена розповіла, що в підлітковому віці над нею невдало пожартувала власна мама: її головою опустили в торт на честь 17-річчя. Однак замість сміху, свято закінчилося сльозами. 

"Коли я задувала свічки, моя мама опустила мене головою в торт, і одна з прикрас на пирозі розрізала мені лоба... Все було не настільки серйозно, щоб їхати до лікарні, але рана достатньо кровила. Мій день народження було абсолютно зіпсовано, я зачинилася у своїй кімнаті та не виходила. Моя мама досі вважає, що це було нахабством з мого боку", - пояснила вона на форумі.

За словами дівчини, її коханий знав про це. Між ними була домовленість: якщо він хоча б раз утне подібне, вони розійдуться. 

"Він почав сміятися, але тоді погодився зі мною. Хоча тепер я розумію, що насправді він не сприйняв мене серйозно", - вказала наречена.

Це стало на 100% зрозуміло, коли під час розрізання торта чоловік взяв величезний шматок й відтворив бажаний жарт з відео. Тоді смішно було всім: родині, близьким друзям та всім запрошеним гостям.

Однак дівчина не стерпіла такого приниження: вона хотіла, щоб це був найщасливіший день її життя, але врешті все зіпсувала людина, яка знала, що такий жарт - табу між ними двома. Вона покинула "зрадника" посеред весільного свята - просто взяла Uber та зникла.

"Мало того, що він зіпсував торт вартістю 500 доларів. Він зіпсував мій макіяж, зачіску та верхню частину моєї сукні", - згадує вона.

Як уточнила наречена на форумі, після цієї історії вона вирішила тимчасово пожити у друзів. "Моя сім'я і його сім'я кілька днів атакували мій телефон дзвінками, кажучи, що я поводжуся по-дитячому, а мій чоловік хороша людина, і це був просто жарт", - поділилися вона та запитала в аудиторії, чи дійсно зробила з цієї події надто велику трагедію.

Більшість коментаторів зрозуміли, чим викликана образа. Один з них зазначив:

"Це не просто торт чи розіграш, це відверта неповага"

Інший коментатор додав, якби дівчина не надала значення цьому випадку та прикинулася, що сприймає це за жарт, її чоловік зрозумів би, що "виграв". Надалі він продовжив би виказувати неповагу, але в інших формах.

"Тепер він в цій ситуації відіграє роль жертви, створюючи враження, що це в тебе надмірна реакція", - вказав коментатор.

Жінка дізналася таємниці чоловіка перед весіллям й не вийшла за нього

Нагадаємо, раніше жінка присоромила свого нареченого посеред весілля. Напередодні свята вона дізналася про його чисельні зради й вирішила розповісти про все перед гостями, в момент, коли пара мала давати весільні обітниці.

Замість слів про кохання вона зачитала його любовні переписки з іншими жінками. "Твоє тіло неймовірне. І, чорт візьми, ти знаєш, як ним користуватися", - писав її наречений одній з жінок. Також в деяких повідомленнях він відкрито казав, що хотів би, щоб його "подруга" вміла робити з ним такі ж речі, як інші коханки.

Вас також можуть зацікавити новини: