Роман Меліш обрав команду Вакарчука / фото 1+1

У другому ефірі шоу "Голос країни-12" Роман Меліш заспівав пісню епохи Відродження Vedro con mio diletto. Вокаліст навчався у Швейцарії та має контратенор – дуже рідкісний високий чоловічий голос.

Востаннє, за його словами, він співав у мікрофон 15 років тому. Меліш мріє, щоб в Україні люди почали слухати стародавню музику.

Глядачі та судді шоу були вражені неймовірним голосом Романа, та розвернулися до нього лише два тренери - Оля Полякова та Святослав Вакарчук.

Святослав розповів, що у нього під час цього виступу тричі були мурахи по шкірі. Роман й обрав команду Вакарчука, процитувавши слова з пісні ОЕ "Веселі, брате, часи настали". Зірковий тренер був дуже зворушений і навіть розплакався. 

"Перший раз бачив, щоб Вакарчук плакав. Я думав, він не вміє цього робити", - сказав ведучий "Голосу країни" Юрій Горбунов.

Нагадаємо, у другому випуску "Голосу країни-12" підкорювати сцену вийшла далекобійниця Ірина Перегрим. Вона виконала пісню Тіни Кароль Show me your love. Та тренери не розвернулися до неї, але вийшли на сцену підтримати її.

Вас також можуть зацікавити новини: