Поплавська загинула в ДТП 20 жовтня / фото УНІАН

Актриса "Дизель Шоу" Яна Глущенко, яка постраждала в ДТП під Києвом, розповіла, як важко переживає трагічну смерть Марини Поплавської.

Дівчина написала у своєму Instagram зворушливий пост, в якому зізналася, що у них були особливі відносини.

Читайте такожАктори "Дизель шоу" запустили флешмоб, публікуючи веселі відео з Мариною Поплавською

Відео дня

"Я довго мовчала, бо не знала, що писати. Шок, страх, горе. Наша Марі (вона ніколи не любила, коли Її називали по батькові), наша Маріанна, моя маленька...Вона завжди була нашою наставницею, мудрою, доброю і дуже вразливою душею. У нас з нею були свої особливі відносини, моя Музя (так я її називала), зіграла велику роль в моїх особистих відносинах, за що я їй дуже вдячна. Мариша завжди любила гумор, вирази з її вуст можна було записувати на цитати", - написала актриса.

Я довго мовчала, бо не знала, що писати. Шок, страх, горе. Наша Марі(вона ніколи не любила, коли Її називали по батькові), наша Маріанна, моя маленька...Вона завжди була нашою наставницею, мудрою, доброю і дуже вразливою душею. У нас з нею були свої особливі відносини, моя Музя(так я його називала), зіграла велику роль в моїх особистих відносинах, чого я їй дуже вдячна. Мариша завжди любила гумор, вирази з її вуст можна було записувати на цитати! Ти завжди нас мірила, мудро міркувала і їла багато шоколаду(звичайно ж чорного, там же менше калорій). З тобою в нас самі теплі та добрі спогади. Я знаю, Музя, ти не хочеш що б ми плакали, ти завжди любила сарказм, так що твої танометры в хороших руках!Шалено любимо тебе, наша дівчинка!Ми і весь світ! Спи ,сонечко, а ми будемо намагатися і далі тебе тільки радувати. Люблю, Лялюня❤️

A post shared by Яна Глущенко (@yamo4ka) on

Як повідомляв УНІАН, 20 жовтня стало відомо про страшну аварію, в яку потрапив автобус з акторами «Дизель шоу». Унаслідок ДТП загинула актриса Марина Поплавська. Днями стало відомо, як себе почувають інші актори, які також знаходилися в автобусі. Вони отримали травми, переломи, удари, порізи. Через три дні після події на зв'язок вийшла Яна Глущенко.