Макаревича розлютили дзвінки журналістів після виходу інтерв'ю Лоліти / фото УНІАН

Відомий музикант, лідер "Машины времени" Андрій Макаревич відреагував на слова співачки Лоліти Мілявської про те, що Крим — Україна.

Свою позицію він висловив на сторінці у Facebook. Макаревич поскаржився на "атаку" журналістів після оприлюднення інтерв'ю Лоліти.

Читайте такожОпальну Лоліту екстрено госпіталізували просто під час концерту

"Вранці розбудив дзвінок. "Андрію Вадимовичу, це інформаційне агентство таке-то. Тут Лоліта сказала про Крим. Можете прокоментувати?" Чесно відповідаю - не можу, тому що по-перше, не чув, по-друге, мені абсолютно нецікаво, що там Лоліта сказала про Крим", - розповів музикант.

"Через хвилину - дзвінок: "Андрію Вадимовичу, це радіо "Косомольская правда". Тут ось Лоліта..." На четвертому дзвінку я відчув, що хтось збожеволів - або я, або хлопчики і дівчатка, які думають, що роблять новини. Якщо ви правда вважаєте, що сьогодні думка Лоліти щодо Криму - головна новина людства і більше говорити ні про що - терміново до психіатра", - додав Макаревич.

Раніше Лоліта Мілявська в інтерв'ю "Крючок TV" заявила, що Крим - Україна. "Я — громадянка Росії. Я в'їхала за своїм паспортом на ту територію, яку Росія вважає своєю. Для мене Крим — це Україна, в душі", - сказала вона.