Королева Єлизавета ІІ / фото REUTERS

В одному з останніх виходів британської королеви Єлизавети II пильні шанувальники подружжя Сассексів помітили, як Її Величність підтримує улюбленого онука і свою невістку.

Читайте такожВ пальті в принт "гусяча лапка" і в супроводі скандального сина: королева Єлизавета II відвідала службу (фото)

У неділю королева Єлизавета II відвідала службу в церкві святих Петра і Павла в Норфолку, де перебуває на зимових канікулах, пише ТСН.

Відео дня

Також Її Величність прогулялася з преподобним каноніком Джонатоном Рів'єром кладовищем, що розташоване поблизу церкви. 

Ілюстрація / REUTERS

Одягнена цього дня королева була в яскраво-синє пальто, капелюх такого самого кольору, прикрашений пір'ям і стразами, а на її грудях красувалася діамантова брошка у формі сніжинки, подарована їй колишнім канадським генерал-губернатором Девідом Джонстоном 2017 року. 

Королева Єлизавета ІІ та преподобний канонік Джонатан Рів'єр / фото REUTERS

Шанувальники подружжя Сассексів в соцмережах обговорюють цю брошку і впевнені, що одягнувши цю прикрасу, королева підтримала свого онука принца Гаррі та його дружину Меган в їхньому виборі скласти з себе королівські повноваження і переїхати до Канади. 

Хоча, можливо, це просто чергова красива брошка королеви. Адже, як відомо, Її Величність для кожного свого образу обирає нову брошку, чого не скажеш про інші її прикраси – кольє і сережки з перлів.