Кейт Міддлтон і принц Вільям поділилися новим портретом в подяку за теплий прийом в Ірландії / фото instagram.com/kensingtonroyal/

Вчора завершився триденний тур герцога і герцогині Кембриджських в Ірландію.

Як пише Hello, за цей час вони встигли зустрітися з президентом Ірландії Майклом Д. Хіггінсом і прем'єр-міністром Лео Варадкаром; спробувати справжнього ірландського пива в музеї "Гіннес" в Дубліні; зустрітися з активістами Jigsaw; позмагатися один з одним на кулінарному майстер-класі і відвідати ферму; прогулятися мальовничим узбережжям Ірландського моря і побувати на прийомі у Літературному музеї Дубліна. В останній день Кейт Міддлтон і принц Вільям відвідали Голуей, після чого вирушили додому, до Великобританії, де їх чекали діти - принци Джордж і Луї і принцеса Шарлотта.

Читайте такожБездоганне володіння ракеткою: принц Вільям і Кейт Міддлтон повеселилися на полі (фото, відео)

Відео дня

Сьогодні, як слід відпочивши від перельоту, Кейт і Вільям поділилися на своїй офіційній сторінці в Instagram новим портретом, зробленим на узбережжі. Герцогське подружжя позує в обіймах на краю обриву, а за ними видніється маяк та Ірландське море. Цим знімком Кейт і Вільям подякували за теплий прийом, наданий їм урядом і жителями країни. Також вони опублікували колаж з малюнків, підготовлених спеціально до їх приїзду шанувальниками.

"Спасибі кожному, хто знайшов час написати і намалювати для Герцога і Герцогині", - свідчить підпис до знімків в Instagram.

Фото instagram.com/kensingtonroyal/

Варто зазначити, що в останні місяці через від'їзд принца Гаррі і Меган Маркл в Канаду на герцога і герцогиню Кембриджських лягло подвійне навантаження. Крім стресу від масштабних змін в їхній родині - не так давно стало відомо про розлучення старшого онука королеви Єлизавети II Пітера Філліпса з дружиною через 12 років шлюбу, а кількома днями пізніше прогриміла новина про розлучення племінника королеви графа Сноудона з дружиною після 26 років сімейного життя, - їм доводиться частіше виходити на публіку і по частинах збирати репутацію британської корони. Через це в новому 2020 році ми стали бачити Кейт Міддлтон і принца Вільяма в кілька разів частіше.