Крім квітів Полтавська отримала брендовий подарунок / фото instagram Остапчука

Обраниця ведучого Володимира Остапчука похвалилася щедрим подарунком. У День закоханих Катерина Полтавська не залишилася без квітів. Остапчук побалував її не тільки розкішним букетом тюльпанів.

Виявилося, ведучий не поскупився на подарунок. Він подбав про те, щоб його дівчина була задоволена. Крім квітів Полтавська отримала брендовий подарунок.

У Stories дівчина показала величезний букет і пакет Celine. Що саме було в пакеті - обраниця Остапчука не розповіла. Однак вона написала, що "терпіла" це свято всі 22 роки свого життя, а тепер настав "час розплати".

Відео дня
22-річна дівчина Остапчука похвалилася щедрим подарунком / скріншоти

Крім цього, Полтавська показала фото в білизні. Дівчина похвалилася стрункою фігурою і привітала підписників з Днем святого Валентина. Можливо, розкішний комплект білизни був одним з подарунків дівчини, які та отримала від Остапчука.

Остапчук і Полтавська - що відомо

Восени 2022 року стало відомо, що Володимир Остапчук та його дружина нотаріус Христина Горняк розлучаються. Вони прожили в шлюбі два роки. Незабаром Гірник чесно зізналася, як переживає розлучення з шоуменом Остапчуком. Вона дає собі час відійти від пережитого і додала, що будь-який біль має свій кінець.

У грудні стало відомо, що Остапчук закрутив роман після розлучення. Обраницею ведучого стала 22-річна Катерина Полтавська. Пара вже живе разом.

Вас також можуть зацікавити новини: