Памела Андерсон / фото instagram.com/pamelaanderson

Актриса, фотомодель і зірка американського телесеріалу "Рятувальники Малібу" Памела Андерсон вразила своїм розкішним зовнішнім виглядом. Зараз їй 55 років, але вона має вигляд явно молодший за свій вік.

Так, в Instagram-профілі знаменитості з'явилося відео з її участю. На кадрах видно обличчя Андерсон крупним планом, тому можна розгледіти, що у неї немає жодної зморшки, а шкіра - чиста, здорова, має природний блиск.

На відео зірка позує в класичному костюмі з оверсайз-піджаком світло-сірого кольору. Її волосся акуратно зібране позаду, а на обличчі - повсякденний макіяж. Образ має настільки самодостатній вигляд, що вона вирішила не доповнювати його аксесуарами. 

Слід зазначити, що у Памели Андерсон в 55 років досить насичене модельне життя - після перерви в кар'єрі довжиною в кілька років (після якої моделі зазвичай не можуть повернутися в кар'єру повноцінно) вона стала обличчям бренду Hugo Boss на показі весна-літо 2023. 

"Я люблю кидати собі виклик", - написала Андерсон в Instagram-блозі, за яким стежать більше двох з половиною мільйонів людей. 

Реакція соцмереж на відео з Памелою Андерсон

  • "Це епоха Відродження Памели!"
  • "Ви - ікона!"
  • "Я ваш справжній фанат. Пем - така наповнена і сильна жінка! Я захоплююся!"
  • "Ми вас обожнюємо"

Нагадаємо, 55-річна Памела Андерсон знялася у фотосесії без грама макіяжу.

Вас також можуть зацікавити новини: