Актриса завжди з'являється в кадрі з яскравим макіяжем і ефектною зачіскою / скріншот

89-річна актриса Джоан Коллінз, яка знімалася в легендарному серіалі "Династія", приголомшила мережу сміливим фото. Зірка, яка в 50 років прикрасила обкладинку Playboy, показала стрункі ніжки.

На своїй сторінці в Instagram Коллінз опублікувала новий знімок. Як виявилося, відвертим фото вона вирішила привернути увагу фанатів до благодійності.

Так, зірка позувала у футболці і панчохах. Актриса завжди з'являється в кадрі з яскравим макіяжем і ефектною зачіскою, на цей раз вона не зрадила свої традиції. В описі до фото Коллінз розповіла, що кошти від продажу такої футболки йдуть на допомогу людям.

Відео дня
89-річна зірка Playboy похвалилася ніжками в панчохах / скріншот 

У коментарях фанати відзначили, що не одразу помітили футболку. Вся увага була прикута до струнких ніг актриси, яка в свої майже 90 років продовжує епатувати публіку.

Реакція коментаторів:

  • "Маєш приголомшливий вигляд, як завжди, Джоан! Який дивовижний спосіб підтримати велику справу!"

  • "Ці ноги! Боже мій, ти стаєш все гарнішою!"

  • "Це гарячіше, ніж більшість 30-річних ляльок з ботоксом"

Хто така Джоан Коллінз

Британська модель, актриса і письменниця народилася 23 травня 1933 році. Цієї весни вона відсвяткує своє 90-річчя. Свою кар'єру Коллінз почала в ранньому дитинстві, вона грала в театрі. В молодості актриса отримувала чимало ролей у фільмах і серіалах. Вона знімалася для модних обкладинок і підкорювала всіх своєю красою. А в 1981 році Коллінз отримала роль, яка принесла їй найбільшу славу. Актриса почала зніматися в серіалі "Династія", в 1983 році вона отримала "Золотий глобус". 

У 50 років Коллінз знялася для журналу Playboy. Актриса була одружена п'ять разів. У неї є троє дітей. Зірка не припиняє свою кар'єру, вона активно знімається, в 2018 зірка зіграла в одному з сезонів "Американської історії жахів".

Вас також можуть зацікавити новини: