Василь Міщенко хоче воювати проти України / instagram.com/vasiliymischenko

Відомий російський актор Василь Міщенко видав чергову порцію маячні в інтерв'ю пропагандистам. Він заявив, що в Італії дві українки і підліток ледь не побили його дочку. 

Він сказав, що українці досить жорстко реагують на російську мову за кордоном і навіть нібито можуть накинутися на людей.

Більш того, старий путініст без краплі совісті почав говорити про те, що коли українки почули, як розмовляє його дочка, почали бігти за нею з кулаками. А підліток услід кричав: "Дайте я її вдарю!"

Відео дня

"Здавалося б, чого ви? Виїхали зі своєї країни, живете на території зовсім іншої країни. Чому вас так дратує російська мова? Ви хочете її тут заборонити? Не вийде. Ви намагаєтеся у себе заборонити, і то не виходить", – видав путініст.

За словами Міщенка, його донька звернулася до поліції після цього інциденту, проте справу проти українських біженців не відкрили. 

Чим відомий Василь Міщенко

Василь Міщенко - радянський і російський актор. З 2001 року - Заслужений артист РФ. Знімався в таких стрічках як "Вічний поклик", "Жіночий день", "Мрії ідіота", "Душогуби", "А щастя десь поруч" та інших.

Нагадаємо, раніше Василь Міщенко попросився на війну вбивати українців.

Вас також можуть зацікавити новини: