Стася Ровінська і Сніжана Єгорова / Фото: instagram.com/sia_rovinska

Актриса і ведуча Стася Ровінська в своєму Instagram-блозі похвалилася новою зачіскою. Як уточнила сама дівчина, це стрижка в стилі дев'яностих.

Щоб продемонструвати підписникам зміни в своєму іміджі, Стася записала короткий ролик, а також виклала серію фотографій. 

Фанати оцінили новий образ дочки Сніжани Єгорової і залишили їй безліч приємних коментарів. 

Відео дня

"Гарненька дівчинка", "Стася, ви дуже хороша людина! А красуня - очей не відірвати", "Ви як зірка з американського кіно", "Красива! Зачіска супер! Ефектна дівчина", - написали шанувальники. 

Нова зачіска Стасі / скріншот
Стася Ровінська похвалилася новою зачіскою / фото instagram.com/sia_rovinska/
Стася Ровінська похвалилася новою зачіскою / фото instagram.com/sia_rovinska/

Позиція Стасі Ровінської про війну в Україні

Путіністка Сніжана Єгорова давно була відома своєю проросійською риторикою, і після повномасштабного вторгнення її не змінила. А ось її дочка Стася Ровінська після подій 24 лютого поїхала з чоловіком і дітьми в Америку, але рідну країну продовжувала і продовжує підтримувати віддалено. 

Ровінська припинила спілкуватися з матір'ю і заявила публіці, що Єгорова боїться тотального ігнору. Саме тому закликала всіх ігнорувати путіністку.

"Після всього, що сталося, що ми сьогодні побачили... Прочитала, що написала самі знаєте хто. Розблокувала і подзвонила. Висновок... Це більше не людина, нічого людського у неї більше немає", – написала Стася Ровінська у себе в блозі в квітні.

Вас також можуть зацікавити новини: