Артем Пивоваров вважає, що його особисте має бути лише для нього / Скріншот Instagram

Популярний український співак Артем Пивоваров, який ретельно приховує своє особисте життя, вперше за довгий час заговорив про романтичні стосунки.

Мережею ширилися чутки про те, що артист вже встиг одружитися. За словами виконавця, він намагається не коментувати свої стосунки та особисте, тому що вважає це інтимною темою, яку залишає лише для себе. Ба більше, Артем переконаний, що в інфопросторі все розкажуть за нього.

"Я рідко говорю про особисте життя, бо я і так постійно на публіці, є якісь думки, різноманітні трактування, мені навіть не потрібно нічого робити. Я про це не говорю, про це говорять інші. Мені не подобається медійна стигматизація, що якщо ти медійна особистість, маєш обов'язково розповідати про своє життя", – поділився Пивоваров.

Артем Пивоваров / скріншот з інтервʼю

У відповіді на питання, чи перебуває музикант у романтичних стосунках, він вирішив вкотре заінтригувати шанувальників. Зірка згадав слова відомого філософа і підкреслив, що "не забуває жити для когось одного".

"Я так само потребую уваги, любові, сексуального і фізичного контакту. Я такий самий, як і всі. Мої вподобання, інститут сім'ї, відносини - це щось особисте, це щось для мене. Один філософ сказав: "Ти так часто намагаєшся бути особливим, одним серед мільйонів, але забуваєш жити для когось одного". Я не забуваю жити для когось одного", – повідомив співак.

Варто вказати, що про стосунки Артема нічого не відомо. Артисту приписували романи з багатьма жінками, однак згодом він спростовував чутки. Раніше він зустрічався з Дашею Чередніченко, проте пара розійшлася.

Нагадаємо, Артем Пивоваров вперше розповів про батька, який покинув його з мамою у дитинстві.

Вас також можуть зацікавити новини: