Монро розповіла про перший сексуальний досвід / фото інстаграм Монро

Українська блогерка та травесті-діва Монро відверто зізналася, яким був її перший секс у житті.

Виявилося, що той момент вона не охоче згадує, адже була у стані алкогольного сп'яніння. Ба більше, її перший інтим був без захисту, тому зараз Монро не радить нікому повторювати цих помилок. 

"Перший секс був без презерватива і це жахливо. Була на куражі, на емоціях, у стані алкогольного сп'яніння. Це наслідки відсутності і шкільного статевого виховання, і в сім'ї", - розповіла вона в коментарі блогеру Леоніду Поліщуку.

Відео дня

У якому віці трапився перший сексуальний досвід та хто був тоді у ліжку з Монро - блогерка не зазначила. Але додала, що довго соромилася власного тіла. З цією проблемою вона навіть зверталася до психотерпевта та хотіла позбутися комплексу. 

"Мене не навчили правильної тілесності. Я соромилася свого тіла. Тільки зараз я пропрацьовую це зі своїм психотерапевтом".

Що відомо про Монро

Монро – відома телеведуча, блогерка, перша травесті-діва в Україні. Вона не приховує, що робила собі пластику і показує чесні фото в мережі. А нещодавно блогерка офіційно змінила прізвище та розповідала, як ходила до ТЦК. 

Нагадаємо, раніше травесті-діва Монро відповіла, чи були у неї стосунки з нардепом.

Вас також можуть зацікавити новини: