Володимир та Катерина / фото інстаграм Володимира Остапчука

Нещодавно стало відомо, що шоумен Володимир Остапчук офіційно одружився втретє. Зі своєю обраницею Катериною Полтавською він перебуває вже більше року у стосунках. Довгий час ходили чутки навколо їхнього весілля, проте після того, як дівчина показала обручку і заявила, що змінила своє дівоче прізвище - інтрига була розкрита.

Катя наголошувала, що про їхнє весілля ніхто не знав, тільки після події вони розповіли новину друзям та рідним. Тому підписники дівчини поцікавилися, як відреагували на звістку про одруження їхні батьки. 

Відео дня

"Як вони могли відреагувати? Моя мама пропустила прекрасний етап задовбування мене питанням "А коли вже заміж?", тому для моїх було неочікувано. Але сказали, що раді", - написала дружина Остапчука.

Скріншот сторіз Катерини Полтавської 

Також дівчина розповіла і про перші слова матері Володимира, коли дізналася про третє весілля сина.

"Мама Вови сказала: "Ну дай Бог, щоб назавжди". А тато, як тато. Я взагалі не впевнена, що він зрозумів", - додала вона. 

Що відомо про особисте життя Володимира Остапчука 

Першою дружиною Володимира Остапчука була перекладачка Олена Войченко. Вони прожили разом 13 років та мають двох спільних дітей: доньку Емілію та сина Евана. Пара скандально розлучилася у 2020 році. 

Потім ведучий одружився на нотаріусі Христини Горняк. Вони були у шлюбі 2 роки, а потім вирішили розірвати свої стосунки. Згодом Христина зізналася, як переживає розлучення

До речі, зараз Остапчук з новою дружиною робить ремонт у будинку, який він придбав ще в шлюбі з Христиною. Екс-подружжя досі не може поділити майно. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що співак Віталій Козловський одружився

Вас також можуть зацікавити новини: