Астаф'єва висловилася про прийняття себе і своєї сексуальності / фото instagram.com/da_astafieva

Українська співачка та модель Даша Астаф'єва підняла тему сексуальності та відверто зізналася, що попри всі свої інтимні фотографії, вона продовжує відчувати сумніви, чи варто щось говорити, або показувати людям.

Читайте такожНапівгола під водою: Даша Астаф'єва вразила мережу "чарівним" образом (фото)Про це вона написала у своєму Instagram.

«Як часто ви готові обговорювати тему сексу зі сторонніми людьми? Адже багатьом з нас прилітає за зайву відвертість і можливість оголюватися, тут мова не тільки про тіло. Попри те, що на моїй сторінці з'являється контент 18+ навіть я відчуваю сумніви, чи варто щось говорити, або показувати»,-зазначила вона.

На її думку, на сексуальній енергії будується все, це і є двигун розвитку глобальних процесів.

«Думаю, багато хто з вас знає, як довго мене звинувачували в зайвій відвертості... як часто я ставала прикладом необґрунтованої агресії та звинувачень. Тому сьогодні я хочу стати на захист щирості своєї природи!... Я пишу, щоб черговий раз нагадати вам, що прийняття себе та своєї сексуальності, свободи й щирості допомагає кожному з нас розвиватися, впізнавати себе через задоволення! Щаслива людина не може бути незадоволеною, вона не може соромитися себе та своїх бажань. Вона може говорити про це пошепки, або кричати на весь світ, може про це заспівати або перенести на полотно... але, важливо про це говорити, не соромитися!» - додала вона.

Підписники моделі підтримали її думку: «ТАК! - свободі та НІ! - комплексам», «Яка ж ви карколомна», «Прекрасні слова, до яких багатьом варто прислухатися, і нарешті відкрити очі».

Вас також можуть зацікавити інші новини про зірок