Аніта Луценко поки що не планує повертатися до рідного Києва / Скріншот Instagram

Відома українська тренерка, блогерка та нутриціологиня Аніта Луценко поділилася своїми планами на майбутнє. Фахівчиня зі схуднення розповіла про своє життя у Великій Британії та маленьку доньку.

Луценко, яка раніше відповіла, чи покарала лікаря після невдалої операції, зізналася, що найближчим часом не планує повертатися в Україну. Тренерка часто їздить у справах і навідати близьких у Києві, однак жити продовжить за кордоном.

За її словами, донька Мія зараз навчається в британській школі. Аніта вважає це хорошим фундаментом для майбутнього дівчинки і тому не хоче забирати її з навчального закладу. Ба більше, вже багато років блогерка працює віддалено, тому може перебувати у будь-якій країні.

Відео дня

"Я досить часто перебуваю вдома в Києві чи в інших містах України, тож звʼязок із батьківщиною точно не втрачаю. Наразі мені комфортно від того, що Мія навчається в британській державній школі - це неперевершений фундамент для життя. Також і я маю можливість вже 5 років продовжувати працювати онлайн. Ще 12 років тому я вирішила, що моя мрія — це мати можливість працювати незалежно від місця перебування. І я продовжуватиму свій шлях саме віддаленого розвитку", – поділилася Аніта в інтерв'ю OBOZ.UA.

Аніта Луценко з мамою / Скріншот Instagram

Нещодавно до Аніти приїхала її мама, яка деякий час буде також жити у Великій Британії. Щодо друзів, то Луценко каже, що її найближча подруга також живе за кордоном, і тому вона звикла до тривалих розлук. Ще однією причиною життя у Британії тренерка називає свій будинок в українській столиці, а саме його відсутність.

"А також, на жаль, я не встигла добудувати дім у Києві, тому поки своєї ідеальної домівки в мене немає. Моя найкраща подруга вже 11 років живе за кордоном, тому дружба на відстані давно стала моєю звичкою. У Великій Британії є принаймні з десяток українок, з якими я спілкуюся регулярно", – додала блогерка.

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко пояснила, чому через російську мову Україна не переможе у війні.

Вас також можуть зацікавити новини: