Провокація Маші Полякової спрацювала / фото instagram

Старша донька співачки Олі Полякової, 18-річна Маша, подражнила мережу новими фото. Вона показала декілька кадрів, один з яких викликав бурхливу реакцію коментаторів.

На першому фото Маша Полякова пристрасно цілувала свого хлопця. Вона не приховує свої стосунки та часто ділиться кадрами з бойфрендом. Іноді дівчина отримує чимало негативу від коментаторів, адже не усім подобається дивитися на прояви кохання інших людей. 

Маша Полякова показала пристрасні поцілунки з хлопцем / скриншот

А на другому фото донька Полякової показала непристойний жест. До неї приєднався і її хлопець. Дівчина не стала писати, кому саме вона "адресує" свій жест. 

Відео дня
Донька Полякової подражнила мережу непристойним жестом / скриншот

Провокація Маші Полякової спрацювала. Коментатори почали критикувати дівчину. Вона роздражнила хейтерів, які одразу ж почали її засуджувати. Користувачі пишуть:

  • "Засуньте собі ці пальці в одне місце. Яблуня від яблуні далеко не падає, це факт"
  • "Ну це сором! Вона вже не знає, що ще показати"
  • "Я не розумію, мізків тільки на таке вистачило?!".

Втім, у коментарях можна помітити не тільки хейтерів. Фани дівчини захищають її від негативу та пишуть, що вона має право публікувати усе, що хоче. Шанувальники пишуть:

  • "Люди, якщо у вас у душі гниль - не треба її викидати на публіку. І щодо "факів" Маші, то нормальні люди зрозуміють, що вони для хейтерів та (окупантів). Тому дивіться краще за своєю поведінкою і поведінкою ваших дітей"
  • "Ті, хто пише, що дівчина невихована, нехай покажуть своїх вихованих"
  • "Маша дуже невпевнена в собі особа, якщо постить такі фото".

Нагадаємо, нещодавно донька Полякової вразила "пишним" декольте у купальнику.

Вас також можуть зацікавити новини: