Володимир Остапчук та Христина Горняк / Фото - instagram.com

Дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла трагічну історію з її життя. Так, в 17 років вона потрапила в ДТП, після якого кілька місяців не могла встати з ліжка. Про це Христина написала в Instagram-stories.

"У 17 років я потрапила в аварію і зламала спину. Я лежала майже два місяці прикутою до ліжка... Музика і друзі - єдине, що мені піднімало настрій і рятувало... Тому для мене – це настрій на життя... Що б в душі не творилося, включаю музику і або танцюю, або плачу", - згадала нотаріус. 

Скріншот stories Христини

Нагадаємо, Володимир Остапчук нарешті зміг побачитися з дітьми від першого шлюбу. Так, днем раніше він опублікував знімок з сином Еваном і донькою Емілією. Разом з мамою Оленою Войченко вони поїхали в США після того, як Росія повномасштабно вторглася в Україну. Войченко скористалася цим, і, як стверджує Остапчук, заборонила дітям виходити на контакт з батьком. Зараз, мабуть, крига скресла. 

Відео дня

Також УНІАН писав, що Остапчук показав, який мав вигляд будинок культури в Ірпені до приходу окупантів і який вигляд будівля має зараз.

Вас також можуть зацікавити новини: