Юрій Великий у "Кварталі" пародіює президента / скріншот відео

Комік і гуморист "Студії Квартал-95" Юрій Великий, який пародіює Володимира Зеленського, зізнався, що розігрував інших людей дзвінками нібито від президента України.

Про це він розповів в інтерв'ю Олесі Бацман.

"У мене є друзі: співавтори, колеги по авторському цеху, сусіди по кабінету і так далі... У друзів весілля, наприклад, або день народження, або ще щось. І вони мені кажуть: "Юрчик, можеш записати привітання від Зеленського?"Я не можу їм відмовити. Я з собою вже вожу перуку в машині - вона може стати в пригоді в будь-який момент. Мікрофон теж завжди лежить в машині", - розповів Великий. 

Відео дня

За його словами, одну людину він розіграв на прохання іншої учасниці "Кварталу" - Олени Кравець. 

Читайте такожДружина зірки "Квартал 95" показала нове обличчя після пластики: фото до і після

"Олена Кравець була на дні народження у когось із хлопців, але вони зрозуміли. Ми домовилися, що я подзвоню... Вона каже: "Юрчик, я тобі скину смс. Ти мене набери - я скажу, що дзвонить Вован. Я дам йому трубку, а ти привітаєш". І вона мені навіть сказала якісь ключові слова, які ця людина 100% міг очікувати від Вови. Я, природно, дзвоню. По гучному зв'язку кажу: "Лєнчик, у мене дуже мало часу. Швидко дай Саші трубку. Я хочу привітати". - "Так, Володимир Санич, ти на гучному зв'язку". І я починаю вітати...", - згадав він.

Зараз же розіграші йому не вдаються, зізнається Великий, проте є попит на відеопривітання політиків.

"Якби це все відбувалося, коли тільки-но Вова став президентом... Я тоді дзвонив - люди велися дуже сильно. Зараз, звичайно, всі підіграють мені: "Добре, Володимир Олександрович, так, так, будемо здорові...", тому що вони знають, що в "Кварталі" є Великий, який пародіює президента. І, звичайно, вони вже знають мій голос, коли я пародіюю Володимира. І знають справжній голос Володимира", - пояснив Великий.

Раніше Зеленський заявляв, що не вважає коректним порівняння продажу серіалів студії "Квартал 95" у Росію і роботу шоколадної фабрики п'ятого президента України Петра Порошенка в російському Липецьку.