Jerry Heil поділилася сімейними фото / фото instagram.com/thejerryheil

Українська співачка відома як Jerry Heil поділилася серією знімків із родиною у вишиванках.

Читайте такожСпівачка Jerry Heil пригадала Біблію, щоб пояснити роздягання на камеру (фото)Фото вона опублікувала у своєму Instagram.

«Головне, що людина шукає в світі (різними шляхами: кар’єра, стосунки, хоббі) – це любов. І перша інстанція, де ти бачиш і отримуєш її – твій дім», – зазначила вона

На її думку, їм з братом із родиною пощастило.

«Мама хімічила смачні запахи на кухні, паралельно займаючись нашою шкільною освітою, поки батько привчав нас всіх до якісної музики та розвивав інтелект: «Яна, слухай, які навороти Аґілєра робить!» (слухати обов’язково було до кінця), «Дивіться, з’явилася крута група Зе Расмус!», «Підбери пісню Ірини Білик на фортепіано». «Зобрази на синтезаторі мелодію дощу!» – поділилася дівчина спогадами.

За словами Jerry Heil, батько завжди звертав її увагу на вишиванки.

«…я уявила, якою ж крутою традицією було би одягатися у вишивані сорочки усією сім’єю в значимі для нас дні! Нехай кожен день буде днем вишиванки! Нехай кожен день буде Днем батька і Днем матері!» – додала вона.

Jerry Heil поділилася сімейними фото / фото instagram.com/thejerryheil

Підписники розчулилися від побачених фото: «Боже, яке красиве сімейне фото», «Які ви класні», «У вас гарна родина», «Це шикарно, щастя вам».

Вас також можуть зацікавити інші новини про зірок