Інна Мірошніченко розповіла, як вона реагує на хейт / Скріншот Instagram

Зіркове подружжя – ведучий Тимур Мірошніченко та адвокат Інна Мірошніченко – готуються до всиновлення другої дитини. Пара займається пошуком дитини. Однак після розголошення планів, Інну накрила хвиля хейту.

У мережі жінку розкритикували за те, що подружжя збирається усиновити другу дитину лише для піару. Також хейтери писали, що нібито на такий крок пара йде, аби мати можливість виїхати за кордон. Обурені українці навіть вважають, що усиновлення дітей – це хобі Мірошніченків:

Тобто люди освічені, молоді. І все одно моїм друзям через одного кажуть, що це піар, щоб виїжджати за кордон, відкосити від служби.

Відео дня
Скріншот Instagram

Негативні коментарі Інна опублікувала на своїй сторінці в Instagram. За словами адвоката, про хейт вона почула від друзів. Також дружина ведучого пояснила, чому не створює YouTube-канал. Вона вказала, що коментарі під відео – це "окремий вид мистецтва".

Скріншот Instagram

Зіркова мама поділилася, що критика є під кожною новиною або згадкою про усиновлення дитини Мірошніченками. При цьому жінка наголосила, що вона не зважає на хейт. Єдине, що лякає Інну, так це те, що таких людей в Україні чимало.

"Вони ходять з нами в одні магазини, гуляють в одних парках. Вони навколо. А я не впевнена, що вони здорові і контактувати з ними безпечно", - заявила Мірошніченко.

Скріншот Instagram

Зазначимо, що Тимур та Інна Мірошниченки виховують трьох дітей. У подружжя народилася донька Мія та син Марко. А також рік тому вони всиновили хлопчика Марселя.

Нагадаємо, раніше Інна Мірошніченко розповіла про дитину, яку вони з чоловіком можуть усиновити.

Вас також можуть зацікавити новини: