Пугачову допитували прикордонники / t.me/breakingmash

Російські прикордонники близько години допитували Аллу Пугачову під час її короткочасного повернення в РФ на початку листопада.

Телеграм-канал Mash опублікував кадри з цього допиту. Під час проходу митниці у Псковській області Аллу Борисівну попросили пройти в спеціальне приміщення для бесіди в закритому форматі.

"Примадонна була ввічлива, але дуже хвилювалася, що її не пропустять на батьківщину. Щоб заспокоїтись, постійно говорила. Розповіла, що життя за кордоном важке і в ментальному, і в матеріальному сенсах. А також як поживають її діти і чоловік", - пише канал.

Відео дня
Пугачова на допиті / t.me/breakingmash

Потім Пугачова нібито дістала з сумки кілька своїх портретів, розписалася і віддала прикордонникам на згадку. Наступного дня прибула у свій замок у селі Грязь, щоб вирішити питання з нерухомістю та записати три треки про любов до чоловіка, до сім'ї та загалом. 5 листопада Пугачова виїхала.

Пугачова виїхала з РФ - причина

Нагадаємо, раніше давня подруга і кравчиня Пугачової Любов Аксьонова заявила, що співачка виїхала з Росії заради турботи про дітей.

Багато хто вважає, що артистка покинула РФ через чоловіка, шоумена Максима Галкіна, якого визнали іноагентом, але це не так, за словами Аксьонової.

Вас також можуть зацікавити новини: