Лілія Ребрик з чоловіком і доньками / фото instagram.com/liliia.rebrik

Українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик розповіла, як війна розлучила її з доньками.

Про життя на два міста вона розповіла у програмі "Зірковий шлях".

Одразу після широкомасштабного вторгнення Росії в Україну, ведуча з чоловіком, хореографом Андрієм Диким та двома доньками переїхали з Києва у Чернівці до її батьків. Однак, нещодавно Ребрик з чоловіком повернулися до Києва, залишивши дітей з бабусею та дідусем.

Відео дня

"Це було дуже складне рішення – жити на два міста. Але ми, як батьки, включили розум і подумали, що там спокійніше, це вимушений захід заради відносної безпеки дітей", – зазначила актриса.

За її словами, за цей час діти дуже подорослішали:

"Вони так багато всього розуміють, задають такі питання і говорять слова, які батькам від своїх дітей не хотілося б чути. Поліні 4 роки, і коли ми з чоловіком пояснили, що їдемо до Києва, вона запитала: "Вас там не вб'ють?". Діти не повинні говорити такі слова".

"Я дуже хочу вірити, що вони сприймають це як пригода, відпочинок, просто канікули у бабусі і дідуся. Коли ми зідзвонюємося, дочки просять показати їх кімнату, ліжечка, іграшки. Вони пам'ятають, де що лежить. Я раніше лаялася, що у них безлад серед іграшок. А зараз мрію, щоб вони повернулися і все тут перевернули догори дном", – додала ведуча.

Раніше, Лілія Ребрик згадала, як тікала з обстрілюваного Києва.

Вас також можуть зацікавити новини: