Українські зірки регулярно роблять собі масаж для зняття напруги і для вирішення якихось проблем зі спиною. Але деякі з них потрапили в руки недобросовісних масажистів, які зробили їм тільки гірше.

Про це йдеться в програмі "Зірковий шлях".

Володимир Остапчук

Телеведучий Володимир Остапчук зізнався, що після масажу у нього з'явилися висипання на плечах. Півтора місяця він наносив на шкіру антибіотики, щоб позбутися від величезних прищів. За його словами, масажист заніс йому якусь інфекцію, тому що робив масаж брудними руками. 

Відео дня
Володимир Остапчук / instagram.com/vova_ostapchuk

Міла Нітіч

Співачка Міла Нітіч розповіла, що після масажу у неї почався нестерпний біль в голові і шиї. В результаті їй довелося шукати реабілітолога, який допоміг їй вирішити цю проблему.

"Мене скрутило на дні чотири. Я не знала, що мені робити. Днів п'ять у мене було моторошне запалення, дикий біль в голові і шиї", - поділилася Нітіч. 

Міла Нітіч / instagram.com/mila_nitich_official

Світлана Тарабарова

Співачка Світлана Тарабарова після виснажливого концерту звернулася до остеопата, але той довів дівчину до втрати свідомості. Зірка під час масажу почала задихатися, її язик перекрив кисень. Тарабарова поділилася, що лікар рукою діставав їй язик. 

"Я вже бачила синій тунель. Кисню не вистачало, мозок почав відключатися. Може ще кілька хвилин і мене б вже не врятували", - поділилася шокуючим досвідом Тарабарова.

Світлана Тарабарова / instagram.com/tarabarova

Міша Романова

Співачка Міша Романова розповіла, що масажист і зовсім її домагався. 

"Не буду говорити, які подробиці там були, але це було огидно. Масажист не знав, що в квартирі був мій молодий чоловік. Я покликала його одразу на допомогу", - сказала Романова. 

Міша Романова / instagram.com/misharomanova

Оля Цибульська

Співачка Оля Цибульська розповіла, що одного разу потрапила до недобросовісного масажиста. Дівчина зробила їй масаж тільки з одного боку тіла.

"Вона подумала, що я заснула. І пошепки сказала мені на вухо: "Перевертайтеся". А я така: "А з іншого боку?". Вона злякалася тоді", - каже Цибульська.

Оля Цибульська / instagram.com/cybulskaya

Раніше УНІАН назвав топ-5 відомих українок, які обожнюють "голі" фото.

Вас також можуть зацікавити новини: