Меган Фокс закликала жінок більше часу приділяти собі / Фото Скріншот Instagram

Відома американська акторка Меган Фокс на тлі скасованого весілля з коханим Колсоном Бейкером звернулася до жінок. Зірка закликала прекрасну половину людства більше часу приділяти собі та не витрачати свою енергію на чоловіків. Акторка переконана, що чоловіки роблять усе, аби залишити жінку виснаженою.

Як відомо, близько місяця тому Фокс та Бейкер розірвали заручини, однак пара досі у стосунках. Наразі у закоханих складний період, вони працюють над тим, аби відновити почуття. Меган переїхала до Малібу, а Бейкер залишився жити у їхньому спільному маєтку в Енсіно.

На тлі проблем у стосунках акторка у своєму Instagram опублікувала відео, яке підписала: "Життєва порада експерта із стосунків". В ньому вона звернулася до жінок та попросила більше займатися собою, а не чоловіками:

Я не знаю, чи я правильна людина, щоб давати поради. Але моя порада: просто навчіться чомусь або займайтеся своїм хобі і не витрачайте свою енергію на хлопців. Все, чого вони хочуть, — це виснажити вас. Просто рухайтеся далі. Інвестуйте в себе.

Що відомо про стосунки Меган Фокс та Колсона Бейкера

Фокс та Бейкер познайомилися на зйомках фільму "Північ на злаковому полі" у 2020 році. Вже за рік закохані оголосили про заручини. Вони планували організувати весілля у готичному стилі.

Про складнощі у стосунках між Меган та Колсоном стало відомо близько року тому. Шанувальники зірок навіть підозрювали Бейкера у зраді. Однак пізніше Фокс спростувала чутки. Також існують припущення, що проблеми у стосунках виникли через наркотичну залежність чоловіка. До слова, пара протягом тривалого часу відвідувала психолога, аби врятувати стосунки.

Меган Фокс і Колсон Бейкер / Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше акторка Меган Фокс розповіла, скільки коштували її пластичні операції.

Вас також можуть зацікавити новини: