Співак розповів, чи підтримує фінансово доньку та сина / фото інстаграм Сергія Танчинця

Український співак та лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець розповів, чи допомагає фінансово екс-дружині та дітям, які зараз перебувають в Японії.  

Спочатку він зазначив, що на особисті потреби він витрачає мало грошей, адже йому не потрібно багато чого. 

"Їжа, автомобіль... Мені здається там близько 1000 доларів. Мені майже нічого не треба. Одяг носиться довго, їм я мало, автомобіль заправляється, але їжджу мало, тому що постійно в дорозі. На себе, мені здається, я витрачаю порівняно небагато", - розповів співак у програмі "Тур зірками".

Проте зазначив, що більшу частину свого заробітку віддає дітям. Саме Сергій забезпечує їхнє життя за кордоном після розлучення з екс-коханою Анною. 

"У мене є діточки, які залежать від мого фінансування. Я оплачую їхнє життя. Витрачаю на їхні подорожі… Скоро прийде літо. Буду туди витрачати кошти. Тому що все, що мені треба, у мене є", - додав Танчинець, не називаючи конкретних сум. 

Сергій з екс-дружиною та дітьми / фото інстаграм Сергія Танчинця

До слова, Сергій та його колишня Анна прожили разом 15 років. Проте у 2023 році несподівано заявили про своє розлучення. Що стало причиною для розірвання стосунків - вони не розповідають у публічному просторі та воліють не шукати винних чи ображених.

У них є двоє спільних дітей 14-річна Анастасія та 5-річний Лук'ян, які скоро мають намір переїхати з Японії до Іспанії. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що лідер гурту "Без Обмежень" закрутив новий роман з піарницею.

Вас також можуть зацікавити новини: