Співачка розповіла про конфлікти з батьками через війну / фото інстаграм Юлії Юріної

Відома співачка родом із Росії Юлія Юріна, яка засуджує криваву політику Кремля та навіть спалила свій російський паспорт, розповіла про стосунки з батьками. 

Виявилося, що екс-солістка гурту "YUKO" намагається донести правду про події, що відбуваються в Україні. Але її мама і батько вірять лише пропаганді, яку показують в РФ.  

"В мене багато в телефоні фотографій: нерозірвані ракети, мертві коні, люди, які пережили окупацію або не пережили, історії від їхніх родичів. Але це все нівелюється тим, що пропонує їм російська пропаганда. Все, про що я розповідаю - вони не вірять, а вірять в те, що їм кажуть. В мене немає відчуття, що вони мене люблять як доньку, в мене є відчуття, що вони просто намагаються висловити своє незадоволення життям, наче я винна в цій війні", - розповіла Юлія в інтерв'ю "Суспільне Культура".

Тому будь-які розмови з батьками закінчуються у співачки скандалами та нерозумінням одне одного. 

"Ми говоримо на підвищених тонах, ми сваримося. Востаннє, коли вони мені телефонували, був величезний скандал через концерт з українською традиційною творчістю. Все, що я отримала: "Як ти посміла сказати, що Росія йде на х*й?". Це єдиний висновок, що вони мені кажуть", - наголосила Юріна.

І додає, що не бачила рідних з 2019 року. Проте, якщо з ними щось станеться - вона не зможе приїхати. 

"Мені доводиться зараз вже думати, що мені потім треба буде вигадувати, бо я не можу туди приїхати. Мене посадять років на 20, а той більше. Бо вся моя діяльність, яку я зараз роблю, я вже наговорила на декілька статей собі, якщо я приїду в РФ. А батьки старіють і я дуже часто замислююся, що робити, якщо вони помруть", - сказала дівчина. 

До слова, Юлія понад 12 років не може отримати українське громадянство. Вона постійно демонструє свою проукраїнську позицію та популяризує нашу країну. 

Нагадаємо, раніше відома українська журналістка Аліна Доротюк розповіла про конфлікт з родичкою з РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: