Міккі Рурк завжди був на стороні України / скріншот з відео

Американський актор та сценарист Міккі Рурк багато разів висловлював свою підтримку українському народу щодо війни з Росією. А нещодавно він закликав своїх шанувальників допомогти херсонцям, які постраждали від окупантів. На своїй сторінці в інстаграм чоловік оголосив збір на мільйон доларів для благодійного фонду One World Aid Alliance, яким керує його друг з Миколаєва - Дмитро Корнійчук.

"Я знаю, що українці проходять через багато дуже важких речей. Ассистент та друг, з яким я працюю вже 10 років – Діма – він з України і я його дуже люблю. У нього є 12 членів родини в Україні. Моє повідомлення для всіх українців і воно не має нічого спільного з політичною фігнею. Бажаю благословення всім вам", – сказав Міккі Рурк.

Гроші, які хоче зібрати зірка, будуть спрямовані на допомогу з житлом мешканцям Херсону, домівки яких були зруйновані країною-терористкою.

Відео дня

З Дмитром Міккі дружить давно. Актор навіть раніше говорив про те, що заповів йому свої статки та воліє бути похованим в Україні, де народився та виріс його товариш. 

Голлівудський актор також зазначав, що має чимало друзів з України, які зараз воюють. Він щоденно дивиться новини та хвилюється за кожного з них. 

До речі, відома акторка та співачка Барбара Стрейзанд нещодавно передала українцям новий реанімобіль. Жінка вже четвертий раз дарує таке авто, яке допомогає рятувати життя бійцям та всім постраждалим через агресію росіян.  

Вас також можуть зацікавити новини: