Галкін поніжився на яхті / instagram.com/maxgalkinru

Чоловік Алли Пугачової, російський шоумен Максим Галкін похвалився в Instagram спонтанним знімком з відпочинку на яхті.

У кадрі Максим лежить на палубі в одних плавках. При цьому він зайняв дуже цікаву позу - руки поклав під голову, а ноги злегка розсунув. Шанувальники відзначили, що Галкін виглядає приголомшливо.

"Один день в Сочі. Вдень сонце, ввечері концерт. А завтра дощ, тому в Москву. Дощ скрізь однаковий. Тільки побачив, що на фото хвилі передражнюють мене", - підписав фото Галкін.

Відео дня

"Хвилі передражнюють тебе, ти передражнюєш людей! Кругообіг речей в природі", "Ого, нагнав хвилю", "Ой, якось ви непристойно, Максиме, лежите. Напевно, тому що красиво", "Максиме, тепер ти - моя еротична фантазія", - пишуть фани в коментарях.

Галкін поніжився на яхті / instagram.com/maxgalkinru

Читайте також"Чорна пантера повернулася": Настя Каменських у шкіряній сукні розбурхала фанівАлла Пугачова і Максим Галкін: історія відносин

Пугачова і Галкін познайомилися на зйомках кліпу пісні Примадонни "Будь чи не будь", які проходили 20 років тому. 23 грудня 2011 року вони офіційно одружилися. Для Пугачової це вже п'ятий шлюб. Раніше вона була одружена з цирковим артистом Миколасом Орбакасом, з кінорежисером Олександром Стефановичем, який нещодавно помер, з продюсером Євгеном Болдіним і зі співаком Філліпом Кіркоровим.

Варто відзначити, що Галкін і Пугачова виховують 8-річних двійнят від сурогатної матері - Лізу і Гаррі, які цього року пішли до другого класу. Також у Примадонни є дочка від першого шлюбу Крістіна Орбакайте.

Вас також можуть зацікавити новини: