У голосуванні взяли участь майже 45 тисяч чоловіків / колаж

З'явився новий рейтинг найсексуальніших жінок за національністю. Чоловіки обирали, з ким би вони хотіли відправитися у подорож і на побачення, якби шукали собі пару на сайті знайомств.

Як повідомляє abs7News, опитування проводилося серед американських користувачів. У голосуванні взяли участь майже 45 тисяч чоловіків. Їх просили відповісти, які національності вони вважають найбільш привабливими.

1 місце - Вірменія

Лідером серед відповідей була Вірменія. Як вважають автори дослідження, це пов'язано з тим, що у США неймовірно популярна Кім Кардашьян. Модель з вірменським корінням вже багато років вважається однією з найяскравіших персон шоу-бізнесу.

Відео дня
Кім Кардашьян / фото instagram

2 місце - Барбадос

Чоловіки вважають жінок з Барбадосу неймовірно привабливими. Швидше за все, такий вибір вони роблять через співачку Ріанни. Зірка підкорила світ своєю красою і завжди говорить про своє барбадоське коріння.

Співачка Ріанна / фото instagram 

3 місце - США

Не дивно, що американці вважають одними з найсексуальніших саме тих жінок, які народилися в їхній країні. Однією з найяскравіших жінок-американок вважається Анджеліна Джолі. Ось уже багато років вона вражає фанів нев'янучою красою і неймовірною фігурою.

Анджеліна Джолі / фото ua.depositphotos.com

4 місце - Колумбія

Колумбійки увійшли до "п'ятірки" найпривабливіших жінок не просто так. У фільмах і серіалах актриси цієї національності завжди вражають своєю зовнішністю. Наприклад, колумбійка Софія Вергара перетворила свій акцент на візитівку, підкоривши серця мільйонів.

Софія Вергара / фото REUTERS

5 - Англія

Замикають "п'ятірку" найпривабливіших жінок за національністю - англійки. Однією з найкрасивіших актрис Англії вважають Кейт Бекінсейл. Зірка Голлівуду стала секс-символом, а тому нині чоловіки все частіше шукають саме англійок.

Кейт Бекінсейл / фото REUTERS

На шостому місці опинилися австралійки, а на сьомому - жінки з Бразилії. Не менш привабливими чоловіки вважають філіппінок, які опинилися на восьмій сходинці рейтингу. Дев'яте місце зайняли жінки з Болгарії, а замкнули "десятку" - ліванки.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав, який має вигляд найкрасивіший чоловік з Tinder і чому він виявився невдахою.

Вас також можуть зацікавити новини: