Було помітно, що Полякову здивував вчинок її шанувальника / фото УНІАН

На нещодавньому концерті Олі Полякової в Іспанії трапився "п'яний" курйоз. На сцену до співачки вийшов фанат, а вона подарувала йому пляшку шампанського. 

Втім, чоловік вирішив не забирати сюрприз від Полякової додому. Замість цього фан відкоркував пляшку та почав поливати шампанським усіх глядачів. Чоловік влаштував справжній "алкогольний дощ".

Цей момент потрапив на відео. Глядачі зняли курйоз та вже поділилися роликом у TikTok. Як виявилося, чоловік навіть залив шампанським апаратуру.

"Оля подарувала найактивнішому глядачу пляшку шампанського. А він вирішив, що усі у залі хочуть випити. І таке буває. Я ховалася, бо не хотіла бути липкою та алкогольною. Але апаратуру залив", - поділилася авторка відео.

Помітно, що Полякова була здивована. Вона жестами показувала чоловіку, що йому не варто поливати людей алкоголем. Замість цього співачка "радила" фану залишити шампанське, аби його випити.

На концерті Полякової трапився "п'яний" курйоз  - відео

Нагадаємо, нещодавно Полякова відвідала концерт Бейонсе та навіть пожартувала, що помітила "плагіат". Фани підтримали зірку та зазначили, що теж бачать схожість виступу світової селебриті з номером "Королеви ночі".

Вас також можуть зацікавити новини: