Соня Сотник розповіла, чому чоловік досі на війні / фото фейсбук Соні Сотник

Відома українська радіоведуча Соня Сотник розповіла, що її чоловік-військовий Михайло був у полоні.

Жінка каже, що коханий пішов на фронт у якості добровольця ще у 2014 році. З того часу він вважає своїм обов'язком захищати рідну державу та помститися за себе та побратимів, яких забрала війна. 

"Я знаю, що пережила родина Михайла, коли він був в Іловайську в полоні. Я знаю, чому зараз Михайло на фронті. Я знаю, чому він поїхав на фронт після Майдану. Я знаю імена його побратимів, які загинули в 2014-2021 роках. І за кожного з них він намагається зараз помститися. І буде це робити доти, доки йому дозволить здоров'я", - сказала Соня в інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці".

Скільки часу чоловік був у полоні та як це пережив - Сотник не зазначила. Проте додає, що постійно за нього хвилюється, а якщо він довго не виходить на зв'язок, то робить такий метод, аби себе заспокоїти: 

"Жодні заспокійливі не витягнуть з голови почуття тривоги. Оскільки я з Михайлом живу з 2016 року, цей нервовий стан - це частина мене. Проте у нас є домовленості, які допомагають не хвилюватися до якогось моменту. Бо я розумію, що, якщо сьогодні немає ввечері смс або зранку немає повідомлення, або воно не прочитане - не треба вмикати паніку через три-чотири години, навіть через добу. Є телефони побратимів".

Що відомо про стосунки Соні та Михайла

Стосунки Соні та Михайла почалися у 2016 році після низки благодійних концертів. Потім жінка освідчилася коханому, коли той лежав у лікарні.

Зараз чоловік служить на Куп'янсько-Лиманському напрямку, який є дуже небезпечним. Пара рідко бачиться, за словами Сотник, за два роки у Михайла була лише раз відпустка. 

У пари немає спільних дітей, проте чоловік має дітей від попередніх стосунків. 

Нагадаємо, раніше ведуча Маша Єфросиніна замилувала кадром з відпустки чоловіка-військового.

Вас також можуть зацікавити новини: