Наталія Могилевська планує схуднути на 8 кілограмів / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла про кулінарні здібності своєї названої доньки та чоловіка. Артистка також поділилася, як тримає себе в формі.

Виконавиця зазначила, що її старша донька Олександра чудово готує. В дівчинки та чоловіка співачки є навіть свої фірмові страви. Зокрема, 12-річна Олександра любить готувати вареники та млинці. Натомість коханий Наталії смажить овочі на грилі, а потім робить з них салат.

"У мене старша донька, якій 12 років, прекрасно готує. Вона, до речі, вареники робить, усілякі млинці… Чоловік робить найкращі баклажани, помідори, перчик і цибулю на грилі – і з цього виходить дуже крутий салат з лимоном", – вказала знаменитість.

Наталія Могилевська з доньками / Скріншот Instagram

Також зірка сцени поділилася своїм секретом гарної фігури. Могилевська каже, що постійно займається спортом та слідкує за своїм харчуванням, співачка взагалі не їсть м'яса та не вживає алкоголю. Водночас в артистки є мета – до серпня цього року схуднути на 8 кілограмів.

"Я пішла в спортивний клуб. Планую до дня народження 2 серпня стати "цукерочкою". Десь восьми кіло планую позбутися. Я не вживаю алкоголю, жодного м'яса, цукерок. Вживаю виключно домашню їжу, не їм в ресторанах", – запевнила Наталія.

Нагадаємо, раніше Наталія Могилевська звернулася до відомого українського співака та оцінила його творчість.

Вас також можуть зацікавити новини: