Могилевська показала, як запалювала на концерті / Скріншот Instagram

Народна артистка України Наталія Могилевська відвідала концерт відомого співака Макса Барських у Палаці Спорту в Києві. Зірка оцінила виступ колеги та поділилася емоціями після шоу.

Могилевська поділилася, що отримала неабияке задоволення від концерту колеги. Вона щиро раділа його успіхам та насолоджувалася виступом. Співачка запалювала у фан-зоні під пісні Барських.

Наталія Могилевська / Скріншот Instagram

Вона підкреслила, що щаслива за артиста і показала ніжні обійми з ним після виступу у гримерці. Також Могилевська зустрілася на концерті з українським режисером Аланом Бадоєвим і поділилася з ним враженнями від виступу.

Відео дня

"Ніжний, скромний, романтичний. Завжди працює над собою. Прекрасний музикант - людина, яка не біжить за титулами, а йде своїм шляхом. Своїм прекрасним окремим шляхом. Дякую тобі, Макс! Я вчора була дуже приємно здивована цілісністю твого внутрішнього спокою, твоїм чудовим концертом, що несе радість і позитив людям", - написала Наталія під відео.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

До слова, під час свого виступу Барських пожартував про мобілізацію. Він згадав про закон про військовий призов, який вступив в дію 18 травня. Співак жартома сказав, що "зараз всі трішки на стрьомі". Глядачі оцінили його жарт і посміялися.

Нагадаємо, раніше Наталія Могилевська зворушила рідкісним фото з 4-річною донькою.

Вас також можуть зацікавити новини: