Наталія Могилевська / Фото-Наталія Могилевська , instagram.com

Українська співачка і продюсер Наталія Могилевська розповіла про те, що російські окупанти зруйнували два її будинки. Йдеться про особняк у Бучі та будинок у Маріуполі. Подробицями вона поділилася в інтерв'ю програмі "Все буде добре". 

Зірка уточнила, що в будинку її дядька в Маріуполі Донецької області вона фактично виросла. 

"Це жахлива історія для мене. Тому що після того, як не стало мого батька і моєї мами, будинок мого дядька в Маріуполі був єдиним будинком, де я могла залишатися дитиною. Мої троянди, які я дуже любила, моє маленьке море, сад. У цих трояндах його і поховали", - сказала Наталя.

Відео дня

Співачка розповіла, що в її особняку під Київ "погосподарювали" рашисти і не тільки все зруйнували, але і багато що вкрали. 

 "Проводку всю, просто витягли ... Навіщо їм, я не знаю... Все зруйнували, а після цього його ще й розбомбили", - додала зірка. 

Крім того, що серйозно постраждало її житло, Могилевська і сама могла померти.

"Це було неподалік від Білої Церкви. Ми зупинилися там, переклали якісь речі з машини в машину і поїхали. Через 3-5 хвилин туди прилетіло", - поділилася спогадами Наталя. 

Нагадаємо, раніше Наталія Могилевська розповіла про обставини, які завадили їй виїхати з Києва відразу після повномасштабного вторгнення Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: