Галкіну заборонений в'їзд до України / фото УНІАН

У СБУ назвали офіційну причину заборони на в'їзд до України російському шоумену і гумористу Максиму Галкіну

Читайте також"Не знати": Бориса Моїсеєва зняли на колінах в Аллі Пугачової (фото)Як йдеться у відповіді силовиків на запит видання APnews, комік провокує сепаратистські настрої та підтримує окупацію.

"Підставою для внесення до списку цього іноземця є достатні дані про його діяльність на шкоду Україні, зокрема, спрямовану на провокування сепаратистських настроїв, створення передумов для порушення територіальної цілісності нашої держави, підтримку тимчасової окупації частини України державою-агресором тощо", - йдеться в документі.

Відео дня
APnews

Як повідомлялося, Максим Галкін внесений до списку осіб, які несуть загрозу національній безпеці України. "Галкін Максим Олександрович (з 3.11.2021)", - йдеться у "чорному списку" на сайті Міністерства культури України.

Хто такий Максим Галкін

Максим Галкін дебютував на сцені як гуморист у квітні 1994 року. Він прославився пародіями на політиків. З 2001 року виступає із сольними програмами. 

Галкін живе в підмосковному селі Грязь. З 2011 року він одружений з російською співачкою Аллою Пугачовою. Пара виховує дітей-двійнят - Лізу і Гаррі, народжених сурогатною мамою.