Анастасія Заворотнюк помирала на руках в чоловіка / Скріншот Instagram

Популярна російська акторка, зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк померла в ніч проти 30 травня. Стало відомо, як вона почувалася в останні дні перед смертю.

Російські Telegram-канали повідомляють, що актриса пішла з життя в хоспісі, де перебувала протягом останніх тижнів. Як відомо, Заворотнюк не змогла побороти онкологію, на яку хворіла останні 5 років. В останні хвилини життя зірки поруч з нею був її чоловік – російський фігурист Петро Чернишов. Анастасія буквально померла в нього на руках.

Як пишуть російські ЗМІ, Заворотнюк за деякий час до смерті сильно схудла. Вона не могла самостійно рухатися і була прикована до ліжка.

Відео дня

"Актриса буквально всохла і не могла рухатися перед смертю. Мучилася від головного болю, який можна було купірувати лише найсильнішими наркотичними знеболювальними", – йдеться в повідомленні.

Також вказано, що знаменитість дуже змінилася, вона не була схожа на себе колишню.

"Онкологія безповоротно забрала в неї не тільки життя, а й красу", – додають росЗМІ.

Що відомо про хворобу Заворотнюк

У 2019 році в акторки виявили рак. Її госпіталізували до лікарні з діагнозом гліобластома – злоякісна пухлина головного мозку. Лікарі одразу дали невтішний прогноз і повідомляли, що з цією хворобою Заворотнюк залишилося зовсім недовго. Стан Анастасії постійно погіршувався. Після численних операцій і курсів хіміотерапії медики занурили її в медикаментозний сон.

В головної героїні "Моя прекрасна няня" залишилося троє дітей – 28-річна Анна, 23-річний Майкл та 5-річна донька Міла.

Нагадаємо, раніше ми писали, що говорила про Україну Анастасія Заворотнюк.

Вас також можуть зацікавити новини: