Анастасія Заворотнюк внесена до бази "Миротворець" / Скріншот Instagram

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк, яка пішла з життя в ніч проти 30 травня, була фанаткою російського диктатора. Артистка підтримувала злочинний режим Кремля.

До початку російсько-української війни у 2014 році зірка серіалу "Моя прекрасна няня" неодноразово приїжджала в Україну. У 2013 році Заворотнюк знялася в українському шоу "Як дві краплі". 

Режисер проєкту Віктор Андрієнко раніше розповідав, що зірка була дуже розчулена гостинністю українців та їхнім ставленням до неї. Зокрема, вона говорила, що громадяни завжди допомагають один одному, навіть якщо на шоу вони конкурують. При цьому вона додавала, що не зустрічала такої об'єднаності в РФ. 

Відео дня

Вже у 2017 році акторку внесли до бази "Миротворець". Річ у тім, що знаменитість свідомо перетнула державний кордон України та незаконно гастролювала по анексованому Криму. Тим самим вона підтримала окупацію українських територій. На півострові Анастасія виступала з комедійною виставою "Третій зайвий".

скріншот з бази"Миротворець"

При цьому в 2019 році акторка опублікувала допис в Instagram, в якому привітала Президента України Володимира Зеленського з перемогою на виборах. Вона побажала йому стати чудовим лідером країни.

Анастасія Заворотнюк і Володимир Зеленський / Скріншот Instagram

Заворотнюк з 2019 року боролася з раком головного мозку. Відтоді акторка не з'являлася в публічному просторі. Відтак, вона мовчала й про повномасштабне вторгнення Росії в Україну. Її донька Анна писала, що мріє про мир між сусідніми країнами, але про війну не висловлювалася.

Ба більше, Анастасію нагороджували державною відзнакою від ФСБ. Російські ЗМІ раніше писали, що Путін опікувався зіркою і його постійно інформували про її стан.

Про прихильність Заворотнюк до диктатора було відомо ще з серіалу "Моя прекрасна няня", де вона зіграла роль Віки з Маріуполя. Тоді актриса говорила:  "Я найбільша фанатка російського президента".

Як відомо, здоров'я знаменитості постійно погіршувалося. Її зовнішній вигляд сильно змінився і вона вела самітницький спосіб життя. Близько місяця тому стало відомо, що зірку занурили в медикаментозний сон. З пухлиною головного мозку Анастасія боролася 5 років.

Нагадаємо, раніше було розкрито неприємну правду про Анастасію Заворотнюк.

Вас також можуть зацікавити новини: