У актриси чимало проблем зі здоров'ям, але вона придумала, як з ними боротися / фото instagram.com/salmahayek

56-річна актриса Сальма Хайек розкрила секрет своєї нев'янучої краси. Попри вік зірка може похвалитися ідеальним тілом і підтягнутою шкірою.

За словами Хайєк, вона не коле собі ботокс. Багато зірок намагаються зберегти молодість "уколами краси", проте актриса вважає, що можна обійтися і без цього. 

У подкасті актриси Келлі Ріпи Let's Talk Off Camera Хайєк зізналася, що робить мікрострумові процедури для обличчя. Крім цього, їй подобається результат від радіоліфтингу.

Відео дня

Однак це не весь секрет краси актриси. Вона займається йогою і дуже любить медитувати. За словами Хайєк, у неї чимало проблем зі здоров'ям, а такі тренування допомагають тримати себе в тонусі.

"Через багато проблем зі своїм тілом і здоров'ям я придумала цю дивну медитацію, яку я продовжую вдосконалювати. Я можу займатися цим годинами, тому що в такі моменти ти не стежиш за часом, це так весело!" - заявила актриса.

За словами Хайєк, все це дає прекрасний результат. Вона зізнається, що чує чимало компліментів через свою красу. Однак актриса зазначає, що не всім так щастить. Зірці розповідали, що деяким людям мікроструми і радіоліфтинг не допомагають.

Найважливіше, зазначає Хайек, це систематичність. Вона одразу ж бачить, як її шкіра починає обвисати, якщо довго не займається йогою і не робить собі процедури. У актриси проблеми з шиєю і стегном, а також міжхребцева грижа. Коли вона "забиває" на тренування, вона одразу починає страждати від болю.

Нагадаємо, раніше Хайєк, зізналася, що постраждала через свою ж красу. Зовнішність заважала актрисі, вона сильно засмучувалася через те, що про неї судили лише "по обкладинці".

Вас також можуть зацікавити новини: