За словами Олега Іваниці, на "нулі" чітко платили 100 тисяч гривень / скріншот

Олег Іваниця - колишній учасник "Дизель Шоу", який після початку повномасштабного вторгнення Росії на українську землю поповнив лави Збройних сил України, розповів про службу.

Воїнів нормально годують та забезпечують теплим одягом, сказав захисник під час інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці". Він зазначив, що "на "нулі" платили 100 тисяч (гривень, - Ред.), чітко платили". Співбесідник додав, що там же доводиться витрачати досить велику частину зароблених грошей на ремонт авто й паливо.

"...Якби мені не допомагали друзі з ремонтом машин, то мені б не вистачило. Відкласти вдалося. Коли нас минулого літа вивели з Києва, а потім виявилося, що це була зона бойових дій, а нам платили менше", - сказав екс-учасник "Дизель Шоу". За його словами, потім їм перекинули додаткові гроші, і він "купив трішки доларів".

Відео дня

Іваниця також розповів, як відстрілювався від російських загарбників. "У нас не було ситуацій, коли вони на нас перли. Було таке, що якимись групками підходили вночі. Побратим дивиться в тепловізор, а ти туди навалюєш. Дивишся в бік їхньої посадки, якщо там бачиш рух, то туди навалюєш", - поділився воїн.

За його словами, у перші рази після того, як випущено певну кількість куль, приходить розуміння того, що постріли зроблено у людину. "Потім ти розумієш, що це не людина", - додав колишній учасник "Дизель Шоу".

Олег Іваниця - біографія:

Народився у 1979 році, навчався у Тернопільській академії - закінчив Інститут міжнародного бізнесу. Проходив навчання у студії акторської майстерності "Чорний Квадрат". Станом на 2016 рік був неодружений і мав двох дітей - 9-річного Остапа й 17-річну Олю.

Був учасником проекту "Дизель Шоу". Наприкінці жовтня 2018 року, після того, як у жахливому ДТП загинула його колега Марина Поплавська, заявив, що залишає проект.

Після того, як росіяни здійснили повномасштабне вторгнення в Україну, Іваниця пішов на фронт. Він розповів журналістам, що у мережі познайомився з дівчиною Ланою, вони погуляли, потім "закрутилося", і вони одружилися влітку 2022 року.

Вас також можуть зацікавити новини: