Актор помер / facebook.com/theatersadovskogo

Український актор Олександр Немченко помер. Відомо, що у нього була важка форма діабету.

Про це повідомляється на сторінці Вінницького академічного музично-драматичного театру ім. Миколи Садовського в Facebook.

Читайте такожПомер легендарний актор Шон Коннері

Відео дня

Коли стало відомо про те, що Немченку стає гірше і йому потрібні гроші на лікуванні, то жителі Вінниці та інших міст України збирали йому гроші.

"Вчора весь день плакала природа, тихо і сумно... Відійшов у вічність Олександр Немченко... Диригент співочої ескадрильї прийняв в обійми ще одного свого вихованця... Листопад 1953-го подарував Саші життя в рідному місті Рівне (де, за заповітом, і буде похований прах). Він прожив гідне життя, насичене не тільки творчістю, а й щирою любов'ю до всього, чим займався, до всіх, хто його оточував", - йдеться на сторінці театру.

Немченко був заслуженим артистом України, актором театру і кіно. Також він створив театральну студію при Будинку вчителя. Довгі роки займався народною медициною.

"Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким і рідним, всім, хто знав, любив і поважав. Вічна пам'ять і Царство Небесне тобі, Олександре Дмитровичу, гідному синові своїх батьків і нашої Матері-України..."- йдеться в повідомленні.

Актор помер / facebook.com/theatersadovskogo

Інші новини УНІАН: