У коментарях фанати пишуть Сумській компліменти та хвалять її за "чесні" фото / фото УНІАН

Відома українська актриса Ольга Сумська показалася без макіяжу та фільтрів. 56-річна зірка вразила фанів натуральною красою та викликала бурхливі обговорення.

Так, Сумська розмістила в Instagram нові фото. На них вона позує у парку. Актриса побачила дерева, що квітнуть, вони її розчулили.

"Серед важких думок і відчуттів завжди знаходжу для себе енергію для натхнення…Квітнуть сакури…Дякую тобі, Боже, за цю красу!", - написала Сумська.

Відео дня
Сумська без фільтрів / скриншот

Актриса не соромиться показувати себе без макіяжу. Вона позувала на тлі дерев та під променями сонця. 56-річна Сумська може похвалитися майже повною відсутністю зморшок. Вона вдало стежить за шкірою, тому з роками майже не змінилася.

Ольга Сумська показалася без макіяжу / скриншот

У коментарях фанати пишуть Сумській компліменти та хвалять її за "чесні" фото без фільтрів та ретуші. Шанувальники захоплюються зовнішністю актриси, деякі щиро дивуються тому, який вигляд вона має у свої 56 років. Коментатори також пишуть:

  • "Ви гарна і чарівна, як завжди"
  • "Великою силою в світі є молодість і краса жінки"
  • "Неймовірна краса! Дуже гармонійна з вашою жіночою красою, пані Ольго".

Нагадаємо, раніше Сумська присоромила Фаріон за слова про "карму" для Маріуполя. Її обурила заява про те, що трагічні події у місті - нібито наслідки того, що люди "загубили розум".

Вас також можуть зацікавити новини: