Оля Полякова вразила відвертим вбранням на зйомках шоу 'Голос країни' (фото)

Відома українська співачка Оля Полякова стала зірковим тренером шоу "Голос країни" на 1+1. Вона на своїй сторінці в Instagram в "історіях" похизувалася мегаспокусливим образом зі зйомок проекту.

Читайте також"Знаєте, скільки прищів буває": 16-річна дочка Полякової зізналася у зловживанні фотошопомТак, у кадрах вона постала у чорному боді зі шлейфом та дуже відвертим декольте. На знімках "королева ночі" продемонструвала нескінченно довгі стрункі ноги та соковиті груди.

Для зйомок у "сліпих прослуховуваннях" Полякова зробила макіяж з акцентом на очі та зібрала волосся у стильний високий хвіст. Зазначимо, що такий образ дуже личить виконавиці.

Відео дня

Крім того, важко не помітити, що артистка дуже схудла. Напередодні вона зізналася, що все - через переживання й передноворічні зйомки. "Передноворічний жорсткий графік позитивно позначається на фігурі, але не дуже на психіці! Тому я худа та нервова", – розповідала Полякова.

Нагадаємо, тренерами 12 сезону шоу "Голос країни" стали головні українські суперзірки: найавторитетніший український продюсер Потап, digital-сенсація DOROFEEVA (Надя Дорофєєва), рок-легенда, соліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, а також  поп-королева Оля Полякова, яка вперше сяде у легендарне червоне крісло. Дванадцятий сезон шоу пройде під гаслом "Так звучить твоя країна".

Ведучими проекту вже традиційно стануть Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

Вас також можуть зацікавити новини: