Женя Янович розкрив подробиці розставання з колишньою / Скріншот Instagram

Відомий український блогер, ведучий Женя Янович поділився подробицями свого особистого життя. Він розповів про розставання з колишньою та, як переживав розрив стосунків.

Женя Янович зазначив, що розставання з колишньою дівчиною – це прикрий досвід для нього. Блогер каже, що у двох стосунках екскохані йшли від нього. Останні стосунки стали особливо болісними для нього.

Скріншот з інтерв'ю

Женя Янович зізнався, що розставання стало серйозною травмою для нього. Також ведучий поділився, що намагався відновити стосунки. Щоразу він починав спілкування з колишніми і вони відновлювали стосунки, однак кохання між партнерами вже не було:

У перших двох стосунках мене кидали. У перших стосунках дівчина пішла від мене до доставщика піци. Це було для мене травмою. Це прекрасна професія, але це було дивно, коли ти молодий, класний та розвиваєш гумор, душа компанії. А коли від тебе йдуть до доставщика піци, тобі здається, що це крах, гірше бути не може. Я плакав. З першою і другою колишньою не спілкувався тривалий період, але потім у мене був незакритий гештальт. Ми починали спілкування, знову сходилася, у нас був інтим, і мені цього вистачало, щоб мене це відпустило. Мені треба було, щоб я поставив крапку. Я розумію, що це не окей, але коли був молодшим, у мене все зводилося до того, що я хочу фізично повернути людину, і потім ми розходилися.

Що відомо про Женю Яновича

Євген Янович – не лише блогер, але й відомий український комік і актор. Справжню популярність йому принесло шоу, яке він запустив разом із студією "Мамахохотала" у 2013 році. Також він зіграв ролі у фільмах "Як гартувався стайл", "Інфоголік", "Куратори", "Відданий" і "Своє кіно".

У 2022 році Янович презентував своє шоу "Подкаст терапія" з психологом Спартаком Суботою. Тоді воно було популярним на просторах YouTube. Однак за рік, з'ясувалося, що Спартак видає себе за іншу людину і брехав глядачам.

Ім'я Євгена одразу обросло плітками і він вирішив закрити проєкт. Янович відреагував на скандал та визнав, що психолог обманював і його.

Нагадаємо, раніше після скандалу зі Спартаком Субботою Женя Янович запустив нове шоу.

Вас також можуть зацікавити новини: